AVON Varna - сайт за AVON във Варна - ANEW Rejuvenate hitandrun-viable

ANEW Rejuvenate

Серия ANEW Rejuvenate 30+

 

За първите следи от остарявяне!
Ако кожата ви изгледжа уморена!
Ако за първи път забелязвате малки бръчици и разширени пори!
Изберете подходящ продукт от серия ANEW Rejuvenate!

 

ANEW Rejuvenate Крем за очи SPF25Крем за очи за 24-часово подмладяване през ноща/през деня SPF 25

Въздейства върху подпухналостта и фините линии в зоната на очите.

Първата двойна формула за очи за 24-часова употреба с нощен крем идневен крем с SPF25, продукт създаден да се грижи за кожата ви през целия ден.

Двойната терапия за очи за 24-часово подмладяване включва:

* Нощен възстановяващ крем за очи, разработен с ексклузивен комплекс на AVON, за предотвратяване на задържането на течности и наплив на кръв, което може да доведе до подпухналост под очите. Създаден е да подпомага възстановяването на клетките от щетите и да намали линиите и бръчките през ноща, когато кожата е най-податлива на въздействие.

* Дневен ревитализиращ крем за очи SPF 25 UVA/UVB, създаден с ексклузивен комплекс от AVON, за да предотврати оксидирането на ензими, което може да формира тъмни кръгове под очите. Продуктът цели изглаждане на фините бръчки и линии. Допълнително включва широк спектър слънцезащита SPF 25. Защитава и от вредното въздействие на UVA/UVB лъчите върху клепачите и зоната под окото.

 

Начин на употреба: Нанасяйте крема на цялата зона около очите. Сутрин използвайте белия крем с SPF25. Вечер нанасяйте светло зеления гел-крем. Кремът се нанася с леки потупващи движения, винаги се използва безименният пръст, като се избягва енергичното втриване поради лесната възможност за разтягане и увреждане. Нанасянето се извършва отвън навътре в областта под очите и върху горния клепач след предварително почистване.

2х10 мл

код: 0154 5

Редовна цена: 25,00 лв. 20,00 лв.

 

 

 

 

ANEW Rejuvenate Day/Night CreamРевитализиращ дневен крем ANEW Rejuvenate SPF25 UVA/UVB

Заглажда бръчките, редуцира порите, изравнява тена.

Специално разработен Ревитализиращият крем Rejuvenate редуцира ефективно първите белези на стареенето. След няколко дни употреба на продукта резултатите стават все по-забележими: кожата е перфектно хидратирана, бръчките са по-малко видими, а порите свити. Тенът на кожата е по-равномерен и здрав

Начин на употреба: Всяка сутрин, след като почистите лицето си, нанасяйте крема равномерно по кожата на лицето и шията с насочени нагоре и навън движения.

50 мл

код: 3023 9

Редовна цена: 31,00 лв. 21,00 лв.

Ревитализиращ нощен крем ANEW Rejuvenate

Забелязвате първите признаци на застаряване на кожата си: фини линии, неравномерен тен и уголемени пори.

Докато спите, кремът действа. Активните съставки работят за да ви гарантират свежа кожа на сутринта.

Само след 7 дневна употреба* линиите са по-малко забележими, тенът е по-равномерен, а порите са свити.

Начин на употреба: Всяка вечер, след като почистите лицето си, нанасяйте крема равномерно по кожата на лицето и шията с насочени нагоре и навън движения.

50 мл

код: 0075 2

Редовна цена: 31,00 лв. 25,00 лв.

*клинично сравнение на подмладяващите свойства на продукта и резултатите  от професионалните подмладяващи процедури, извършвани във водещите световно SPA центрове.

 

 

 

Последна промяна (Вторник, 25 Август 2009 11:18)